Muhldorfer

Valmistaja


Hinta

TUOTEKATALOGI

RAVINTOAINEVERTAILU

Filosofia

Evoluutionaarinen lähestymistapa: hevoselle sopiva ruokinta lajin evoluutioluonteen kannalta

Anna aina parasta

Mühldorfer-hevosrehujen perusta on suurelta osin luonnolliset ainesosat ja niiden oikeanlainen käsittely sekä tuotanto. Valmistusprosessimme pitää huolen rehun korkeimmasta mahdollisesta laadusta, säännöllisestä energiansaannista sekä parhaimmasta vastaanotosta (suolaaminen, sulaminen ja hyödyntäminen). Tuotamme rehut suurimmaksi osaksi ilman kemiallisia sideaineita, uuttoaineita tai säilöntäaineita. Mühldorfer-hevosrehuissa ei ole dopingaineita, tarpeettomia täyteaineita tai sivutuotteita. Luonto + innovaatio = Mühldorfer hevosrehu. Luonnon voima, monen vuoden kokemus ja uusin tieteellinen tieto yhdistetään tuotteidemme suunnittelussa. Tällä tavalla parhaat ainesosat ja hienosäädetyt reseptit luovat hevosellesi terveellistä, luonnollista ja tasapainoista rehua.

Suolen lähtökohtana on terveys

Hyvin toimiva ruuansulatus on aina ollut hyvän immuunijärjestelmän, terveyden ja hyvinvoinnin perusedellytys. Nykyään tämä tieto on tärkeä myös tavanomaisessa lääketieteessä, koska on tieteellisesti todistettu, että monien sairauksien syyt johtuvat ruuansulatuskanavan ongelmista. Tästä syystä suurin osa myslistä ja viljattomasta rakennerehustamme on rikastettu prebioottisella Mühldorfer-maa-artisokka uutteella, joka tukee terveen suolistoflooran kehittymistä ja edistää siten kestävästi hevosen hyvinvointia ja terveyttä. Maa-artisokkauutteemme tuotetaan patentoidussa valmistusprosessissa kohdennetulla laktogeenisella käymisellä. Tämä luonnollinen bioteknologiaprosessi luo uutteesta 2–3 prosenttia natiivia maitohappoa, joka on selektiivinen ravintopohja positiivisille suolistobakteereille. Tällä tavalla positiiviset mikro-organismit kerääntyvät ja haitallisille mikro-organismeille annetaan vähemmän tilaa.

Miksi Muhldorfer?

Luonnon parhaat puolet

Hevoslaji on elänyt luonnossa tuhansien vuosien ajan ja on kehittänyt hyvin erityisen ruuansulatusjärjestelmän. Siksi me Mühldorferilla uskomme, että luonnosta voi löytää kaikki hevosen rehuun tarvittavat komponentit ja elintärkeät aineet. Mahdollisimmin luonnolliset raaka-aineet ovat hevosen yleisen terveyden perusta. Siksi Mühldorferhevosrehuissa käytetään vain tarkasti valittuja ja laadullisesti täydellisiä raaka-aineita. Tuotteillemme, niiden ainesosille ja tuotannolle sovelletaan tiukinta ja parhainta laadunvalvontaa.

Suolistofloorin parantaminen patentoidun Mühldorfer maa-artisokkauutteen avulla

Suolen lähtökohtana on terveys. Hyvin toimiva ruuansulatus on aina ollut hyvän immuunijärjestelmän, terveyden ja hyvinvoinnin perusedellytys. Nykyään tämä vuosisatoja vanha tieto on tullut tärkeäksi myös tavanomaisessa lääketieteessä, koska on tieteellisesti todistettu, että monien sairauksien syyt johtuvat ruuansulatuskanavan ongelmista. Tästä syystä suurin osa myslistä ja viljattomasta rakennerehustamme on rikastattu prebioottisella Mühldorfer maa-artisokkauutteella, joka tukee terveen suolistoflooran kehittymistä ja edistää siten hevosen yleistä hyvinvointia sekä terveyttä. Maa-artisokkauutteemme tuotetaan patentoidussa valmistusprosessissa kohdennetulla laktogeenisella käymisellä. Tämä luonnollinen bioteknologiaprosessi luo uutteesta 2–3 prosenttia natiivia maitohappoa, joka on selektiivinen ravintopohja positiivisille suolistobakteereille. Tällä tavalla positiiviset mikroorganismit kerääntyvät ja haitallisille mikro-organismeille annetaan vähemmän tilaa.

Ravinteita säästävä käsittely

Tarkat valmistusprosessimme takaavat kaikkien ainesosien ravinneystävällisen prosessoinnin orgaanisesti sitoutuneiden tärkeiden aineiden laajaksi säilyttämiseksi ja korkeimman rehulaadun saavuttamiseksi. Optimaalinen pureskelun lisääntyminen ja erittäin hyvä imeytyminen Mühldorfer-hevosrehu takaa kaikkien elintärkeiden ja ravintoaineiden maksimaalisen imeytymisen, optimaalisen pureskeluintensiteetin, parhaan syljenerityksen ja erittäin hyvän sulavuuden.

Ei rasitusta organismille

Mühldorfer-rehut eivät ylikuormita organismia synteettisillä lisäaineilla, dopingaineilla, tarpeettomilla täyteaineilla tai muilla sivutuotteilla. Keskitetty ja oikea-aikainen energian toimitus Mühldorfer-hevosrehu tarjoaa hevoselle paljon energiaa pienissäkin määrissä. Ainesosien sulaminen varmistaa ravinteiden optimaalisen imeytymisen hevoseen ja tasapainoisen glykeemisen indeksin. (GI)

Meillä ei ole mitään salattavaa, ja siksi pääosin teemme tuotantoomme ei kuulu pellettejä Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta hevosrehuissamme ei ole pellettejä. Tällä tavalla kaikki rehun komponentit ovat erittäin hyvin tunnistettavissa sekä nähtävissä. Uskomme, että terveellisen ruuansulatuksen perusta on syljen erittyminen puruvaiheen aikana ja siten ruuansulatuksen stimulaatio. Pelletit usein pureskellaan huonosti, jolloin kaikki ravintoaineet pelleteistä ei tule käytäntöön. Täysjyvämyslien tai viljattoman rakenteelli sen rehun ainesosat rohkaisevat hevosia pureskelemaan enemmän, jolloin syljeneritystä stimuloidaan ja ruuansulatus toimii paremmin. Pelleteissä on riski, että ne jos niitä ei ole pureskeltu täysin, ne saattavat turvota hevosen mahan sisällä, mikä voi johtaa ähkyyn tai kurkun tukkeutumiseen.

Emme käytä tavanomaista melassia, mutta korkealaatuista sokerijuurikassiirappia

Sokerijuurikassiirappi on puhdas luonnollinen tuote, joka on valmistettu tiivistetystä ja sakeutetusta sokerijuurikasmehusta. Melassi puolestaan on vain sokerintuotannon sivutuote, jota voidaan saada monista kasveista. Sokerijuurikassiirappi auttaa meitä tekemään rehua ilman synteettisiä säilöntäaineita. Siirappi antaa viljajyvälle päällysteen, joka suojaa niitä tärkeiden aineiden menetykseltä. Se sitoo myös erittäin hienot osat jyvään, jotta rehu voidaan ruokkia myös pölyallergian omaaville hevosille. Sokerijuurikassiirappimme koostuu noin. 50% sokeriaineista ja hevosille se on helposti sulava. Näiden sokerien lisäksi siirappi sisältää monia elektrolyyttejä, hivenaineita ja vitamiineja. Koska siirapin sokeripitoisuus usein yliarvioidaan, tässä on pieni laskentaesimerkki: Kun rehuaineen  siirappipitoisuus on 3% ja rehua annetaan 1 kg päivässä, hevonen kuluttaa siirapin avulla tehokkaasti noin 15 g sokeria (Kun siirapissa sokerin määrä on noin 50%). Vertailun vuoksi 700 grammassa porkkanaa on sokeripitoisuus suunnilleen sama.

Laatu ja hyvinvointi

Mühldorfer-hevosrehujen tuotannossa ratkaiseva tekijä on aina hevosen paras soveltuvuus ja sietokyky. Rehuissamme käytetään vain tarkasti valittuja ja korkealaatuisia aineosia. Lisäksi tuotteissamme ja niiden valmistuksessa ovat käytössä tarkka laadunvalvonta.

* Ei sisällä kemiallisia sideaineita, uuttoaineita ja säilöntäaineita

* Vältämme turhia täyteaineita ja tuotannon sivutuotteita

* Optimaalinen syljeneritys ja pureskelun intensiteetti

* Suolistoflooran parantaminen probiootteja käyttämällä

* Ilmoitamme kaikista ainesosista avoimuuden saavuttamiseksi

* Suurin osa ilman pellettejä: meillä ei ole mitään salattavaa, rehun sisällys ovat hyvin tunnistettavissa

* Terve hevonen ei ole niin riskialtis sairauksille

* Lähes pölytön rehu, joten se sopii myös ihmisille, joilla on pölyallergioita

* Yhteensopiva homeopatian kanssa

Koordinoitu ja tasapainoinen

Hevosen lajin kunnioittaminen, viimeisimmät tieteelliset tutkimustulokset ja monien vuosien kokemus auttavat meitä luomaan parhaimman rehun hevoselle, käyttämällä hellävaraisia käsittelymenetelmiä ja lisäämällä parhaat komponentit kehittämään tarkasti koordinoitua rehua, joka täyttää hyvin erityiset vaatimukset hevosille.

Kaikki yhdestä lähteestä

Keskitymme kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät erityistarpeisiin, fyysiseen kuntoon ja suorituskykyyn, mutta ennen kaikkea hevosesi terveyteen ja hyvinvointiin. Hevosten luonnollisen ruokinnan erikoistumisen vuoksi Mühldorferhevosrehu on nyt tehokas ja pätevä vaihtoehto hevosurheilussa. Uskollisimpiin asiakkaisiimme kuuluu kaksinkertainen olympiavoittaja Michael Jungin lisäksi monia merkittäviä hevosten omistajia ja hevosurheilun ammattilaisia, kuten Anabel ja Klaus Balkenhol, Hannelore Brenner sekä Sandra Auffarth. Mühldorfer-hevosrehu on olennainen osa ravitsemussuunnittelua!

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet ensimmäisenä alennuksista ja uutuuksista!

Loading...